Microsoft виправила проблему з Інтернетом у Windows 10

  • 31 марта, 11:49
  • 3992
  • 0

Корпорація Microsoft випустила позачергове оновлення для операційної системи Windows 10. Воно виправляє помилку, яка викликала проблеми з підключенням до Інтернету на пристроях з проксі, включаючи віртуальні приватні мережі (VPN). Компанія підтвердила, що у Windows 10 була помилка, через яку популярні додатки, такі як Microsoft Teams, Microsoft Office, Office 365 і Outlook, не могли підключитися до Інтернету при використанні VPN.

Тому Microsoft випустила позачергове оновлення під назвою «2020-03 Оновлення для Windows 10 версія 1909 для систем на базі x86 (KB4554364)», яке вирішує цю проблему. Microsoft пропонує встановити це оновлення тільки в тому випадку, якщо ця проблема торкнулася вас.

«Вирішено проблему, яка може відображати обмежений чи відсутній стан підключення до Інтернету в області сповіщень на пристроях, що використовують проксі-сервер з ручним або автоматичним налаштуванням, особливо з VPN. Крім того, ця проблема може перешкоджати підключенню деяких пристроїв до Інтернету за допомогою додатків, що використовують WinHTTP або WinINet».

Це оновлення не пропонується за допомогою служби Windows Update і має бути встановлено вручну з каталогу Microsoft.


Теги: Microsoft
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все