Microsoft випустила листопадне оновлення для Windows 10

  • 13 ноября, 15:16
  • 4480
  • 0

Вчора Microsoft почав розповсюджувати листопадне оновлення для Windows 10. Зазвичай, значні оновлення для Windows 10 містять безліч нових функцій. Але це більш подібне на пакет оновлень. Майже всі зміни незначні, і більшість з них ви не побачите, оскільки вони є внутрішньосистемними поліпшеннями, орієнтованими на стабільність та продуктивність операційної системи.

Однак, це не означає, що нічого не змінилося. Найбільші зміни були внесені у роботу зі сповіщеннями. Це листопадне оновлення має кнопку керування сповіщеннями в Центрі підтримки, яка веде до області поліпшених налаштувань. Ви також можете навести курсор на сповіщення, що з’являються і натиснути кнопку налаштувань, щоб назавжди відключити їх у певних програмах. Microsoft навіть пропонує можливість налаштовувати кількість сповіщень, які ви бачите в програмах.

Також є кілька змін в меню «Пуск» і панелі задач. Microsoft також оновила функцію пошуку у файловому провіднику. Тепер він повністю взаємодіє з пошуком в меню «Пуск». Тож ви зможете шукати файли не лише на самому ПК, а й у хмарі OneDrive. Щоб перевірити наявність оновлення, треба зайти у налаштування. Далі натиснути на пункт «Оновлення та безпека» та «Windows Update».


Теги: Microsoft windows 10
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все