Microsoft випустила окремий застосунок Copilot для Android, iOS-версія ще недоступна

  • 28 декабря, 07:38
  • 3779
  • 0

Компанія Microsoft не афішуючи випустила окремий застосунок Copilot для Android. Як зазначає The Verge, користувачі отримали доступ до технології штучного інтелекту без потреби використовувати застосунок Bing для мобільних пристроїв.

Портал Neowin помітив, новий застосунок з’явився у магазині Google Play Store майже тиждень тому, а ось версія для iOS все ще недоступна. Тому користувачі iPhone та iPad поки можуть скористатися функціями Copilot лише через Bing.

Новий застосунок Microsoft Copilot для Android схожий на ChatGPT і пропонує можливості чат-бота: генерацію зображень та створення текстів. Крім того, він безкоштовно надає доступ до останньої моделі GPT-4 від OpenAI, що є платним варіантом для користувачів ChatGPT.

Запуск програми Copilot для Android відбувся трохи більше ніж за місяць після того, як Microsoft перейменувала Bing Chat на Copilot.

На початку цього року компанія Microsoft запустила свій проєкт зі штучного інтелекту в пошуковій системі Bing, інтегрувавши інтерфейс, схожий на ChatGPT. Microsoft відмовилася від брендингу Bing Chat і дозволила Copilot бути більш самостійним сервісом, який також існує на власному виділеному домені copilot.microsoft.com.


Теги: Microsoft
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи