Microsoft випустила велике оновлення Windows 10 розміром 180 Кб

  • 24 ноября, 13:33
  • 5058
  • 0

На тижні, Microsoft випустила друге і останнє велике оновлення Windows 10 у 2019 році для всіх користувачів цієї версії операційної системи. Оновлення для Windows 10 за листопад 2019 року містило поліпшення продуктивності, корпоративні функції та поліпшення якості в цілому. На перший погляд, 180 Кб, необхідні для оновлення, виявилися помилковими. Але Microsoft пояснила, що суть пакета робить його таким маленьким. Незначне оновлення фактично є включенням, яке активує змінені файли з оновлення від травня 2019 року. Тому користувачам необхідно встановити всі попередні накопичувальні оновлення.

«До встановлення 19H2 службою Windows Update, необхідно встановити всі «рекомендовані» оновлення, такі як щомісячні накопичувальні оновлення або оновлення безпеки Adobe Flash. Ми плануємо поліпшити цей процес в найближчі місяці, щоб інші оновлення не потрібно було встановлювати першими».

Microsoft

Крім цих незручностей, оновлення також не виправдало очікувань. У той час як користувачі очікували серйозних поліпшень, багато хто був розчарований, коли з’ясувалось, що це тільки незначні виправлення. Щоб завантажити листопадне оновлення для Windows 10, перевірте наявність оновлень в розділі «Параметри служби Windows Update».


Теги: Microsoft
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все