Microsoft забороняє своїм працівникам користуватись Slack, Grammarly та Google Docs

  • 24 июня, 07:10
  • 4003
  • 0

По-перше, в компанії вважають їх небезпечними, по-друге, вона має власне аналогічне ПЗ.

Компанія Microsoft має список заборонених додатків та сервісів. 

Технологічний гігант заборонив своїм працівникам використовувати безкоштовну версію корпоративного месенджера Slack,  а  також не схвалює сервіси Amazon Web Services (AWS) и Google Docs.

Як зазначається, Microsoft стурбована аспектами безпеки Slack Free и Slack Plus.

«Версії Slack Free, Slack Standard и Slack Plus не надають необхідних елементів для належного захисту інтелектуальної власності Microsoft.  Існуючі користувачі цих рішень повинні перенести історію чату і файли, що відносяться до бізнесу Microsoft, в Microsoft Teams, який пропонує подібні функції і інтегрує додатки Office 365, функції дзвінків і групових чатів», йдеться у внутрішніх правилах компанії.

Microsoft дозволяє використання версії Slack Enterprise Grid, але наголошує, що «заохочує використання Microsoft Teams, а не програмного забезпечення конкурентів».

Використання AWS и Google Docs «потребує бізнес-обґрунтування» для використання працівниками Microsoft, і навіть GitHub (веб-сервіс для хостинга ІТ-проектів), який належить Microsoft, не рекомендують до використання для «висококонфіденційних типів інформації».

Крім того, техногігант заборонив використовувати своїм працівникам Grammarly, онлайн-сервіс для перевірки граматики. За думку Microsoft, сервіс може потенційно відслідковувати текст, який працівник набирає на клавіатурі.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все