Microsoft захистить від вірусів користувачів Linux, а також Android та iOS

  • 24 февраля, 11:51
  • 3886
  • 0

Microsoft розширює коло дії свого антивірусу Defender. Він почне захищати не лише користувачів Windows та macOS, а й юзерів Linux, а згодом – ще й iOS та Android. 

Перша публічна бета-версія антивірусу вже готова, але отримати її може поки обмежене коло користувачів. Сам антивірус націлений на корпоративних юзерів, і Microsoft не повідомляє, чи планується реліз Defender для звичайних користувачів. Додаткові подробиці про це з’являться наприкінці лютого.

Рішення випустити Defender для Linux у Microsoft пояснюють тим, що це один з перших кроків до зміни ситуації на світовому ринку кіберзахисту. Компанія планує залишити в минулому модель виявлення і реагування та перейти на проактивний захист.

Доступність Defender на всіх платформах дозволить компанії отримати інструмент для масштабної боротьби з кіберзагрозами. Компанія каже, що її антивірус вміє виявляти загрози через уразливості в системі безпеки, аналізувати та усувати їх в автоматичному режимі. Він також запобігає новим порушенням безпеки.


Теги: Microsoft
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все