Microsoft запатентувала новий спосіб для здобутку криптовалюти

  • 6 апреля, 07:09
  • 3941
  • 0

Нещодавно Microsoft подала нову заявку на патент. Корпорація працює над певним алгоритмом, який використовує мозкові хвилі й інші біометричні дані для майнінгу криптовалюти. У патенті під назвою «Система криптовалюти, що використовує дані про активність тіла», Microsoft пропонує використовувати датчик на тілі користувача, який буде фіксувати певні дані, такі як активність мозку, кровотік і рухи, які потім передаватимуться на сервер.

Постачальник інформаційних послуг надаватиме користувачам певні завдання, за виконання яких і буде відбуватися майнінг криптовалюти. Серед названих завдань є згадка про перегляд реклами, відвідування певних сайтів та інше використання певних інтернет-послуг. Ця дія замінить «масивну обчислювальну роботу», яка потрібна для звичайного майнінгу криптовалют, а дані, зібрані фізичною активністю, розглядаються як доказ роботи.

Згідно з патентом, датчик зможе виявляти різні мозкові хвилі, включаючи гамма і бета-хвилі, які стосуються навчання, пам’яті і логічного мислення, а також альфа-хвилі, які пов’язані з підсвідомістю. Іншими словами, користувачі виконуватимуть ці завдання «несвідомо». І таким чином, виконуючи повсякденну рутину, люди зможуть заробляти великі гроші. Якщо цей патент колись втілять у реальність, то фактично, врешті-решт, мозком людини зможуть керувати віддалено. А це вже звучить занадто моторошно.


Теги: Microsoft
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все