Microsoft знову випустила проблемне оновлення для Windows 10

  • 24 января, 14:11
  • 4109
  • 0

Майже всі оновлення Microsoft для Windows 10 мають певні проблеми. Загалом, це оновлення ви можете просто пропустити, але деякі все ж важливі для вашої безпеки. Версія Windows 10 KB4528760, що важлива для захисту ОС, не може бути встановлена для багатьох користувачів, і ця помилка широко поширена.

Невідомо, яка саме проблема не дає користувачам встановити Windows 10 KB4528760. Деякі говорили, що процес встановлення перервався на половині. Коли користувачі знову пробували, вони отримали ще одне повідомлення про помилку. Виявляється, ця проблема зачепила понад сотню користувачів. Принаймні, це ті, хто зареєстровані на форумі Microsoft і розказали про цю ситуацію. Насправді ж їх може бути набагато більше. Хтось скаржиться на видачу помилки, а хтось на появу «синього екрана смерті».

Варто відзначити, що користувачі також не можуть встановити оновлення вручну, а деякі стверджують, що помилка пов’язана з Microsoft Connect. Багато користувачів, що повідомили про цю проблему, додали, що нещодавно вони видалили Microsoft Connect. На жаль, якщо ви видалили додаток Connect і служба Windows Update не працює після січневого оновлення, вам необхідно завантажити Media Creation Tool і перевстановити ОС. Якщо ви не видалили додаток, а оновлення як і раніше не вдається встановити, рекомендується перевстановити ОС за допомогою засобу створення мультимедіа і знову перевірити наявність оновлень. Попри всі ці скарги, Microsoft не виявила проблем з цим оновленням.


Теги: Microsoft windows 10
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все