Microsoft зізналися у прослушці користувачів

  • 15 августа, 08:31
  • 3866
  • 0

Компанія може аналізувати інформацію, отриману від голосового помічника Microsoft Cortana або програми Skype Translator.

Слідом за Facebook і Google в компанії Microsoft також зізналися у прослуховування своїх користувачів. В Microsoft заявили, що у співробітників є можливість прослуховувати розмови, які ведуть користувачі.

Напередодні портал Vice звернув увагу на оновлення політики конфіденційності. Виявилося, що компанія може аналізувати інформацію, отриману від голосового помічника Microsoft Cortana або програми Skype Translator.

У компанії ці дані спростовувати не стали. Там пояснили, що вивченням вмісту займаються люди.
При цьому раніше в політиці конфіденційності Microsoft не повідомлялося, що записані користувачами аудіозаписи можуть прослуховуватися сторонніми людьми.

Зараз в політиці конфіденційності з’явилася вказівка, що “обробка особистих даних включає як автоматичні методи, так і відбувається вручну (з використанням співробітників)”.

Як відомо, напередодні корпорації Apple, Google, а також Facebook призупинили допуск своїх співробітників до таких аудиоматериалам.

Cortana – віртуальний голосовий помічник з елементами штучного інтелекту для Windows 10, Android і iOS. Skype Translator – програма, здатна практично миттєво здійснювати переклад.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все