Налог на старість. Microsoft визначила, скільки бізнес буде платити за оновлення безпеки Windows 10

  • 8 апреля, 11:58
  • 2979
  • 0

Підтримка Windows 10 припиниться в жовтні 2025 року. Після цього комерційним організаціям доведеться заплатити за оновлення безпеки по 61 долар за пристрій.

Після запланованого розширення підтримки Windows 10 користувачі цієї операційної системи зможуть і в подальшому отримувати оновлення безпеки. Але, вони вже не будуть безкоштовні.

Корпорація розкрила, що підприємствам і користувачам необхідно придбати ліцензії ESU для кожного пристрою Windows 10. У перший рік для комерційних клієнтів оновлена вартість буде складати 61 долар за кожен ПК. Потім вартість буде подвоюватись кожного року: до 122 доларів на другий рік, 244 доларів на третій рік і так далі. Тим, хто приєднається до другого року, також доведеться заплатити 61 долар за випускний рік.

Ціни на додаткові оновлення безпеки будуть запропоновані клієнтам вперше. Скілько такі оновлення будуть стояти для бутових користувачів поки невідомо. Компанія в своєму блозі обіцяє, що ціни «будуть надані пізніше».

Пам’ятайте, Windows 10 була випущена майже 9 років тому — у 2015 році. У жовтні 2025 року компанія планує припинити безкоштовну підтримку операційної системи. Доречі, нею продовжують користуватися значна кількість людей. Стало відомо, що Microsoft розгортає безкоштовне оновлення до Windows 11 для більшої кількості користувачів


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий