Невеликий тріумф. Apple ненадовго відвоювала у Microsoft звання найдорожчої компанії в світі

  • 14 июня, 09:36
  • 4504
  • 0

Після того, як Apple оголосила про запуск власного ШІ та партнерство з OpenAI, її капіталізація досягла 3,3 трильйона доларів. Компанія ненадовго випередила Microsoft у гонці за звання найдорожчої компанії світу.

Увечері в середу, 12 червня, капіталізація Apple досягла 3,3 трильйона доларів, що перевищило ринкову капіталізацію Microsoft в 3,2 трильйони доларів. Цей результат протримався надовго: Microsoft до кінця дня вже лідирувала.

Станом на 13:00 у четвер компанії, за даними Google Фінанси, рухаються нарівні. Вартість акцій Apple тримається на рівні 213,07 доларів, її ринкова капіталізація оцінюється в 3,27 трильйона доларів. Акції Microsoft торгуються на рівні 441,06 доларів, а її капіталізація досягає 3,28 трильйона доларів, завдяки чому вона все ще утримує першість.

Нагадаємо, Apple втратила перше місце в рейтингу найдорожчих компаній у січні, поступившись Microsoft на довгі 5 місяців. Тепер компанія має шанс повернути собі першість. У понеділок Apple оголосила про набір функцій ШІ, які з'являться на iPhone пізніше цього року, включаючи інтеграцію чат-бота ChatGPT від OpenAI безпосередньо в Siri. На цьому тлі компанії почали прогнозувати значне зростання продажів iPhone, що і призвело до пожвавлення на Уолл-стріт.

Ще минулого тижня Nvidia була другою за вартістю компанією у світі після Microsoft.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий