Німеччина планує провести масові тренування з кіберзахисту

  • 15 июля, 19:09
  • 3695
  • 0

У кінці вересня цього року в Німеччині вісім земель та федеральні силові структури проведуть масштабні навчання, спрямовані на вдосконалення заходів захисту від кібератак, спрямованих на органи влади. У цих навчаннях будуть відпрацьовуватися різні сценарії та заходи для забезпечення ефективного захисту. повідомляє Nordkuerier.

Зазначається, що Lükex 23 - масштабні навчання з кіберзахисту, які триватимуть два дні з 27 вересня. У навчаннях братимуть участь "різні федеральні та державні департаменти з підпорядкованими їм органами влади". Деталі сценарію навчань не розголошуються з метою збереження їхньої ефективності. 

Минулого року німецькі законодавці описували ситуацію з кібербезпекою як "напружену" і зазначали, що кількість кібератак з боку російських хакерів значно збільшилася.Тоді вони попереджали, що такі атаки можуть стати загрозою не лише для державних інститутів, але й для економіки. Штефан Томе з Вільної демократичної партії особливо акцентував на цьому увазі.

Крім того, депутати анонсували розробку закону про захист стратегічно важливих інфраструктур і створення організації, яка надаватиме кіберпідтримку, при Федеральному агентстві технічної допомоги (THW).


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все