Новий виток історії. Месенджер, з яким боролася Apple, отримав нового власника і відкрився для всіх

  • 12 апреля, 14:01
  • 2161
  • 0

Месенджер Beeper, розробники якого марно намагалися змусити iMessage повноцінно заробити на Android, отримав нового власника та запропонував клієнтам нові умови обслуговування.

Цього тижня компанія Automattic, яка є власницею системи управління вебконтентом WordPress та мікроблогінг-платформи Tumblr, повідомила про купівлю Beeper.

Ми почали інвестувати в обмін повідомленнями в минулому році, коли придбали Texts.com. Тепер дві найцікавіші технологічні команди будуть працювати разом, щоб розширити межі обміну повідомленнями, дав нам одну програму, яка покращить нашу увагу та спосіб спілкування», - пише Automattic у своєму блогу.

Повідомляється, що Texts та Beeper будуть об'єднані під брендом Beeper. При цьому Beeper, доступний для завантаження на Android, iPhone/iPad, ChromeOS, macOS, Windows і Linux, залишиться безкоштовним додатком і стане доступнішим.

Відтепер Beeper відмовляється від списку очікування і більше не вимагає запрошень для нових користувачів. Будь-хто, хто бажає спробувати його, може просто завантажити програму на платформи Android, iOS або настільні комп'ютери і почати використовувати її безкоштовно», — повідомляє Automattic.

Засновник Beeper Ерік Мігіковський раніше зазначав, що близько 450 тисяч користувачів чекали на доступ до месенджера, який зараз перебуває на етапі бета-тестування.

Beeper був запущений ще 2021 року. Програма рекламується як мультимесенджер, що об'єднує в одному інтерфейсі різні послуги обміну повідомленнями. Зараз є підтримка 14 месенджерів (Telegram, Signal, Instagram, WhatsApp, Slack, Discord тощо). Минулого року розробники створили новий сервіс Beeper Mini. Його називали однією з найвдаліших спроб змусити ексклюзивну технологію Apple iMessage працювати на Android-пристроях. Через те, що Apple блокувала спроби розробників підтримувати такий функціонал, компанії загрожує антимонопольна справа.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий