Інтернет обійшов телебачення за часом споживання контенту

  • 8 декабря, 08:53
  • 5267
  • 0

За даними прогнозу Zenith Media, в середньому майже 8 годин часу на день люди по всьому світу проводять слідкуючи за засобами масової інформації. Протягом десятиліть, телебачення було беззаперечним номером один щодо щоденного використання засобів масової інформації. І це навіть попри те, інтернет дає змогу знайти ту саму інформацію набагато швидше та оперативніше. Однак, інтернет тільки зараз зумів наздогнати та навіть перегнати телебачення.

Згідно з даними Zenith Media, у 2019 році люди, в середньому, витрачають на інтернет 130 хв на добу для читання та перегляду ЗМІ через мобільні пристрої. Для прикладу, у 2015 році цей показник становив 80 хв. Щодо настільних комп’ютерів, то зараз люди, в середньому, витрачають 40 хв. А це, у свою чергу, становить приблизно 170 хв на добу для середньостатистичного користувача інтернету, що на 3 хв більше порівняно з користувачами, які дивляться телебачення (167 хв).

Варто звернути увагу, що час, проведений за переглядом телебаченням, містить лише час транслювання ТБ-каналів. А час, проведений на будь-яких онлайн-платформах ввжається споживанням інтернета.


Теги: інтернет
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все