Обсяг донатів зменшився з $270 на місяць до $190

  • 8 сентября, 06:07
  • 3749
  • 0

У другому році повномасштабної війни, збори на підтримку армії стали частиною нашого щоденного життя. Минулого літа понад 80% українських професіоналів в галузі інформаційних технологій регулярно донатили в середньому 10% своїх доходів. Цього року, на фоні кризи у світовій IT-індустрії, ситуація стала більш складною. Незважаючи на це, більше як 80% IT-фахівців продовжують регулярно надавати пожертви на підтримку армії, але середній обсяг пожертвувань зменшився з $270 до $190 на місяць.

DOU опитали IT-фахівців, чи продовжують вони донатити незважаючи на спад в даній сфері. Більшість IT-фахівців залишаються активними в підтримці ЗСУ. В цілому, 81% професіоналів з IT регулярно беруть участь у різних зборах на користь армії.

Зазначено, що найчастіше пожертви роблять досвідчені айтівці з високими рівнями доходів. Понад 80% респондентів із зарплатами понад $1000 і тайтлами Middle+ регулярно надають фінансову підтримку армії.

Навіть серед тих, хто витрачає більше, ніж заробляє, 61% приєднуються до пожертв на підтримку ЗСУ. Інтерни та молодші спеціалісти рідше здійснюють пожертви порівняно із більш досвідченими колегами, але понад 60% з них все ж підтримують армію фінансово. Серед фахівців, які отримують до $500 на місяць, 46% також здійснюють пожертви.

Більшість фахівців, які втратили роботу або знаходяться на бенчі, також приєднуються до зборів на потреби ЗСУ.


Теги: зсу
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все