Одно- та двопроцесорні сервери ASUS встановили 578 світових рекордів продуктивності

  • 6 апреля, 13:04
  • 4128
  • 0

Компанія ASUS, світовий лідер у виробництві серверних систем, серверних материнських плат, робочих станцій і материнських плат для робочих станцій, оголосила про те, що її продукція встановила 578 світових рекордів продуктивності, зафіксованих некомерційною організацією SPEC (Standard Performance Evaluation Corporation).

У рейтингах продуктивності для одно- та двопроцесорних серверів, ASUS належить на 30% більше перших місць, ніж будь-якому іншому виробникові серверного обладнання. Рекорди були встановлені серверними системами для різних платформ: процесорів Intel Xeon Scalable 1-го і 2-го покоління, процесорів Intel Xeon E-2200 та AMD EPYC 7002. Ці системи використовуються для інфраструктурної візуалізації, аналізу даних, машинного навчання та ШІ, загальних обчислювальних задач.

Стійкові сервери ASUS RS500A-E10 і RS700A-E9 V2 для процесорів AMD EPYC 7002

Сервер ASUS для монтажу у стійку з процесорами AMD EPYC 7002 на цей момент утримує 102 світові рекорди. З них 64 перших місця в бенчмарках SPEC CPU 2017 – в однопроцесорних конфігурацій і 38 – у двопроцесорних. Включаючи рекорди за швидкістю цілочисельних обчислень та обчислень із плаваючою комою.

Усі нові рекорди серверних систем ASUS серій RS500A-E10 і RS700A-E9 V2 встановлені в поєднанні з процесорами EPYC 7002. Така комбінація забезпечила в 2 рази вищу продуктивність і в 4 рази більшу ефективність в обчисленнях з плаваючою комою в порівнянні з попереднім 7001-м поколінням процесорів AMD. Нові процесори наділені 64 ядрами, 128 виконуваними потоками, 8-канальною пам’яттю DDR4 3200, 128 лініями PCIe 4.0 і є ідеальним рішенням для систем штучного інтелекту. А також для візуалізації, інфраструктур віртуальних робочих столів, аналітики й багатьох інших завдань.

Одно- та двопроцесорні серверні rack-системи RS500A-E10 і RS700A-E9 V2 відрізняються енергоефективністю і широким набором слотів розширення для накопичувачів. А також можливостями підключення до мережі для самих різних завдань.

Сервер ASUS ESC8000 G4 демонструє рекордний результат з Intel Xeon Platinum 8280L

GPU-сервер ESC8000 G4 для процесорів Intel Xeon Scalable 1-го і 2-го покоління з можливістю встановлення восьми GPU і підтримкою до 4.5 ТБ оперативної пам’яті побив 192 світові рекорди в бенчмарках SPEC CPU 2017. Найвищі результати були отримані в поєднанні з процесором Intel Xeon Platinum 8280L.

Завдяки підтримці пам’яті Intel Optane серверна система ESC8000 G4 відмінно підходить для задач, що вимагають обробки великих обсягів даних. Наприклад аналітичної обробки даних в оперативній пам’яті, баз даних, серверів доставки контенту та високопродуктивних обчислень. Адаптивна топологія серверної системи ESC8000 G4 дозволяє гнучко налаштовувати її у відповідності з цільовими завданнями. Наприклад, автоматично перемикатися між одно- і двокореневою топологією взаємодії GPU через веб-інтерфейс ASUS ASMB9-iKVM.

Сервер RS300-E10 посідає перші рядки бенчмарків
із процесорами Intel Xeon E-2200

Стійкова серверна система ASUS RS300-E10 із процесорами Intel Xeon E-2200 також установила кілька рекордів. Цей сервер пропонує корпоративний рівень надійності та продуктивності для різних сфер застосування в малому й середньому бізнесі. Компанія Intel випустила 12 моделей процесорів серії Xeon E-2200, і сервери ASUS у поєднанні з кожною з них посіли перші рядки бенчмарків, продемонструвавши чудову продуктивність і здатність адаптуватися для постійно зростаючих потреб бізнесу і наукових досліджень.

RS300-E10 – це серверна система форм-фактора 1U з відмінними можливостями для розширення конфігурації та підтримкою мережевих контролерів Ethernet. Вона встановила 96 рекордів у бенчмарку SPEC CPU 2017, включаючи тести SPECint 2017 і SPECfp 2017. Оптимізована конструкція серверної системи RS300-E10 дозволяє економити простір, що важливо для невеликих і середніх компаній. Підтримка процесорів Intel Xeon серії E-2200 робить цю серверну платформу відмінним рішенням для клієнтських сервісів, шлюзових систем і багатьох інших завдань.

Технологія налаштування Performance Boost

Найвища продуктивність і швидкість роботи серверних платформ ASUS досягаються в тому числі завдяки можливостям налаштування серверів для виконання різних ресурсномістких завдань. Performance Boost дозволяє використовувати процесор на максимально високій тактовій частоті, щоб скоротити час виконання операцій і підвищити продуктивність системи в цілому. Це особливо важливо для систем, де часовий чинник має вирішальне значення, – фінансових додатків і центрів обробки даних.

Технологія Performance Boost складається з трьох елементів. Core Optimizer збільшує тактову частоту процесора при виконанні багатопоточних операцій, запобігаючи частотному зміщенню й скорочуючи латентність. Engine Boost автоматично посилює живлення, що дозволяє збільшити загальну продуктивність сервера в терафлоп до 24.5%. А Workload Presets – установлений профіль BIOS для підвищення енергоефективності та продуктивності до 5.8% на пікової тактовій частоті.


Теги: asus
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все