Онлайн-сервіс Uber Eats в Україні закривають

  • 5 мая, 06:36
  • 4116
  • 0

З 3 червня 2020 року Робота служби доставки їжі з ресторанів Uber Eats буде припинена. Закриття сервісу не торкнеться додатку для виклику автомобілів. Uber продовжить працювати в Україні.

Що відомо про Uber Eats?

 Це платформа для доставки їжі, створена компанією Uber. Під нинішньою назвою сервіс був запущений ще в 2015 році і наразі працює в десятках міст Європи, Азії, Північної та Південної Америки.

 Uber готується звільнити 20% своїх працівників

Нам дуже шкода, що Uber Eats більше не буде доступний в Україні. Зараз для нас головне – звести до мінімуму наслідки закриття сервісу для наших співробітників, ресторанів, кур'єрів-партнерів і користувачів, – заявили в повідомленні компанії.

Чому вирішили закрити Uber Eats в Україні?

Рішення припинити роботу сервісу в Україні ухвалили, виходячи з бізнес-показників Uber Eats на ринку доставки їжі. Компанія в коментарі Ain.ua пояснила, що як глобальний гравець розумно оцінює відповідність продукту ринку і розподіл ресурсів по всьому світу.

Зекономлені завдяки закриттю сервісу в Україні ресурси перенаправляють на інші ринки в Європі і по всьому світу, де Uber Eats зростає швидше.

Чи закриють Uber в Україні

Додаток для виклику таксі Uber в Україні продовжить роботу в звичайному режимі. Сервіс продовжать розвиватись та інвестуючи в нові програми.

Крім того, компанія надає медикам безкоштовні поїздки з Uber Shuttle на час карантину, а водіям – маски та дезінфікуючі засоби.

В Україні сервіс запрацював 6 лютого 2018 року зараз представлений в 6 містах країни.


Теги: uber uber eats
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий