Зовсім не везе. Після глобального збою Windows CrowdStrike розіслала подарунки колегам і викликала нову проблему

  • 27 июля, 09:17
  • 3799
  • 0

Компанія CrowdStrike розіслала членам команди та партнерам подарункові картки Uber Eats на 10 доларів на знак подяки за допомогу з ліквідацією збою Windows 19 липня. Втім, скористатися ними не вдалося.

Цього тижня CrowdStrike відправив членам команди та партнерам подарункові картки у сервісі доставки їжі Uber Eats на 10 доларів. Однак коли одержувачі намагалися використати подарункову картку, вони бачили лише екран із повідомленням про те, що пропозиція скасована стороною, яка її випустила, пише TechCrunch. У компанії пояснили, що це сталося через те, що Uber позначив її карти як шахрайські через надмірну активність.

«CrowdStrike не надсилала подарункові картки клієнтам. Ми відправляли їх нашим товаришам по команді та партнерам, які допомагали клієнтам у цій ситуації. Uber окреслив це як шахрайство через високий рівень використання», - повідомили в компанії.

Як писав NV Техно, 19 липня 8,5 мільйона персональних комп'ютерів з Windows раптово показали синій екран смерті. Це сталося через проблемне оновлення програмного забезпечення для безпеки від CrowdStrike, яким користувалися тисячі компаній по всьому світу: авіакомпанії, банки, біржі, лікарні тощо. Усунення проблеми зайняло багато годин, що паралізувало роботу бізнесів, аеропортів та медустанов. CrowdStrike визнала, що проблема була викликана неналежним тестуванням оновлення перед його випуском.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий