OpenAI організовує свою першу конференцію для розробників

  • 7 сентября, 06:36
  • 3718
  • 0

Цієї осені OpenAI планує провести свою дебютну конференцію для розробників, бажаючи збільшити зацікавленість своїми продуктами в умовах наростаючої конкуренції в галузі штучного інтелекту.

У своєму блозі, стартап з іскусним інтелектом, оголосив про запланований OpenAI DevDay у Сан-Франциско, запланований на 6 листопада. Компанія позначила, що збереться сотні розробників з усього світу, запропонувавши їм можливість взяти участь в сесіях з її технічним персоналом та ознайомитися з новими інструментами, які вона виробляє. Крім того, OpenAI планує транслювати основну презентацію у прямому ефірі. Ця подія відкриває перед OpenAI можливість приєднатися до числа провідних технологічних компаній, які організовують події для розробників з метою поглиблення співпраці з незалежними розробниками додатків та представлення свого асортименту продуктів більш широкій аудиторії.

За даними OpenAI, її моделі, такі як GPT-4, GPT-3.5, Dall-E та Whisper AI, використовуються понад 2 мільйонами розробників. Моделі GPT-4 і GPT-3.5 є основою для функціонування ChatGPT. У 2020 році компанія вперше випустила свій API, який дозволяє розробникам внедрювати її ШІ-моделі у власні програми.

«Ми з нетерпінням чекаємо можливості показати нашу останню роботу, щоб дозволити розробникам створювати нові речі», — сказав у блозі генеральний директор OpenAI Сем Альтман.


Теги: ai ші
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все