OpenAI планує маркетплейс додатків штучного інтелекту

  • 23 июня, 14:54
  • 3820
  • 0

OpenAI, творець популярного чат-бота ChatGPT, планує запустити маркетплейс, що дозволить розробникам продавати свої моделі штучного інтелекту, які будуть створені на основі його власної технології штучного інтелекту, повідомив у вівторок сайт новин The Information.

Сем Альтман - генеральний директор OpenAI презентував потенційні плани щодо створення магазину додатків під час зустрічі з розробниками в Лондоні минулого місяця. Раніше компанія заявляла, що стартап OpenAI виділить 10 грантів по 100 тис. доларів у загальному розмірі на проведення експериментів з удосконалення технологій штучного інтелекту.
Корпоративні клієнти, які використовують ChatGPT, часто застосовують технологію до своїх конкретних цілей, які варіюються від виявлення фінансового шахрайства за даними онлайн-транзакцій до відповідей на запитання про конкретні рішення на основі внутрішніх документів. Згідно зазначеної інформації, виробники таких моделей зможуть пропонувати ці рішення іншим компаніям через запропонований OpenAI ринок.


Теги: ai marketplace ші
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий