OpenAI представила версію ChatGPT для великих корпоративних підприємств

  • 29 августа, 07:52
  • 3774
  • 0

OpenAI оголосили про випуск версії ChatGPT, спрямованої на корпоративний сектор великого бізнесу. Цю інформацію надало агентство Reuters.

У повідомленні компанії зазначається, що ChatGPT Enterprise пропонує підвищений рівень безпеки, конфіденційності та швидший доступ до технології OpenAI. Першими корпоративними клієнтами вже стали компанії Block, Carlyle і Estee Lauder Companies. За повідомленням агентства, коли OpenAI випустив споживчий ChatGPT у листопаді, це започаткувало значне застосування генеративного штучного інтелекту в різних сферах, від написання до кодування. Кількість активних користувачів щомісяця досягла 100 мільйонів в січні.

Запускаючи ChatGPT Enterprise, OpenAI сподівається, що ця версія буде комфортно використовуватися роботодавцями під час робочих завдань.

Microsoft також надає доступ до ChatGPT через Azure OpenAI для корпоративних клієнтів, але для цього потрібно бути абонентом Azure, платформи хмарних обчислень Microsoft. Користувачам ChatGPT Enterprise не потрібно підписувати контракт з Azure.

На питання про конкуренцію між ChatGPT Enterprise та Microsoft, представник OpenAI відповів, що "клієнти можуть обирати, яка платформа найкраще відповідає їхньому бізнесу".


Теги: ai ші
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все