OpenAI виплатить до $20 тис. користувачам, які знайдуть у роботі реальні вразливості

  • 12 апреля, 14:46
  • 3962
  • 0

Компанія, що створила популярний сервіс на основі штучного інтелекту ChatGPT OpenAI, оголосила про готовність виплатити до $20 тис. у вигляді винагороди користувачам, які знайдуть у роботі сервісу реальні вразливості. Про це пише Reuters.

Проект OpenAI Bug Bounty запущено цього тижня. За його умовами, розмір винагород стартує від $200 за помилку в залежності від рівня її критичності для роботи чат-бота. Видання пише, що розробники цифрових сервісів часто залучають сторонніх тестувальників, а також “білих” хакерів для проведення позаштатної перевірки надійності та стабільності IT-продукту, що пропонується на ринку.

На платформі баг-баунті Bugcrowd говориться, що OpenAI запросила фахівців переглянути деякі ключові функції ChatGPT та структуру того, як системи OpenAI взаємодіють та обмінюються даними із сторонніми програмами.

Видання також повідомляє, що рішення провести етап зовнішнього тестування слідувало за подіями в Італії, де влада країни обмежила дію сервісу у зв’язку з підозрами про можливий витік персональних даних з його серверів.


Теги: openai chatgpt
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все