Philips скорочує 6000 працівників, це 8% від загального штату

  • 30 января, 15:24
  • 3754
  • 0

Нідерландська компанія Philips скоротить 6000 робочих місць – це близько 8% від загального штату, повідомляє Bloomberg. Це дозволить зменшити витрати компанії.

Це вже друга хвиля скорочень. Під час першої, про яку оголосили минулого року, було звільнено 4000 співробітників. У Philips стверджують, що скорочення дозволить зменшити витрати у найближчих кварталах на близько 300 мільйонів євро.

Скорочення відбувається на тлі відкликання пристроїв терапії сну, які дослідники повʼязали з респіраторними захворюваннями та раком. У червні 2021 року Philips почала відкликати ці пристрої та виділила на це близько 885 мільйонів євро. 30 січня компанія повідомила, що збільшує резерви на 85 мільйонів євро.

Випробування, проведені компанією Philips, показали, що відкликані продукти навряд чи призведуть до значної шкоди для здоров’я пацієнтів. Ця заява викликала стрімке зростання акцій компанії. Компанія також повідомила про кращий, ніж очікувалося, продаж та операційний прибуток у четвертому кварталі 2022 року.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все