Помилка в Google Play призводить до повторного оновлення додатків

  • 28 апреля, 07:45
  • 4253
  • 0

Користувачі з різних країн помітили проблему в роботі магазину застосунків Google Play. Вона полягає у тому, що користувачам пропонується повторно завантажити оновлення програм для Android, які вони вже встановили на свої пристрої.

Користувачі, які відвідують розділ «Мої додатки та ігри» в Google Play могли помітити, що прийшло кілька оновлень. Більшість з них призначені для додатків Google, таких як YouTube, Wear OS, Gmail, Google Docs, Sheets, Slides, Tasks Phone, Fit та Files. Також можуть з’явитися оновлення і для інших програм, які не належать компанії. Зазвичай, на вихідних не виходить багато оновлень. Хіба що терміново випускають патч безпеки.

Якщо ви порівняєте версію, зазначену в списку Google Play, з інформацією про додаток на вашому пристрої перед завантаженням, то помітите, що вони ідентичні. До того ж, якщо ви закриєте магазин застосунків з багатозадачного меню «Нещодавні», це призведе до зникнення деяких з цих «оновлень» і появи нових.

Зазначається, що «повторне» оновлення не викликає жодних проблем в роботі пристрою чи додатків. Проте, це може спричинити зрозумілі незручності для людей з лімітним інтернет-підключенням.


Теги: google play
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все