Працівники Tesla розповсюджували записи відео з чужих автомобілів

  • 7 апреля, 17:38
  • 3776
  • 0

Tesla запевняє мільйони водіїв у тому, що конфіденційність для компанії залишається пріоритетом номер один. Нібито камери, будовані в автомобілі Tesla спеціально розроблялися з нуля для забезпечення максимальної конфіденційності. Однак, як стверджує Reuters, це не так.

У період з 2019 по 2022 роки співробітники Tesla приватно ділилися через внутрішню систему обміну повідомленнями  персональними відео та фото, записаними автомобільними камерами клієнтів. Це підтвердили колишні працівники компанії.

За їхніми словами, серед таких відео були ролики з аваріями, агресивною поведінкою на дорозі. Особливо популярним серед співробітників Tesla було відео, на якому автомобіль збиває хлопчика на велосипеді, а також ролик, у якому голий чоловік наближається до автомобіля.

У повідомленні про конфіденційність Tesla сказано, що всі записи камер залишаються анонімними і ніяк не можуть бути пов'язані з конкретним автомобілем або людиною. Проте виявилося, що компанія може отримувати відео з прив'язкою до розташування, що потенційно може вказати на місце, де мешкає власник автомобіля.

"Ми могли зазирнути всередину гаражів, фактично вторгнутися у приватну власність людей", - розповів один з екс-працівників компанії. У самій Tesla все це не прокоментували.


Теги: tesla
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все