Правління компанії PayPal обрало нового генерального директора (CEO)

  • 15 августа, 04:51
  • 3709
  • 0

Алекс Крісс, який керує відділом малого бізнесу та самозайнятих у компанії Intuit Inc., був призначений на посаду нового генерального директора (CEO) американської платіжної системи PayPal. Цю інформацію повідомив CNBC, посилаючись на джерела в раді директорів PayPal.

Алекс Крісс з Intuit прийме посаду CEO PayPal з 27 вересня, замінивши Дена Шульмана. Відбір Крісса став результатом конкурсу, в якому брали участь дев'ять кандидатів. Цей процес розпочався у лютому цього року. Члени ради директорів PayPal особливо вражені роботою Крісса в контексті угоди з придбання маркетингової платформи Mailchimp за $12 млрд.

Ден Шульман очолював PayPal з 2015 року, коли компанія відокремилася від eBay. У кінці 2022-го він анонсував свій намір скласти повноваження CEO PayPal до кінця 2023 року. Шульман планує залишити своє місце в раді директорів компанії до травня 2024-го.

За даними компанії, на кінець червня кількість активних акаунтів в системі PayPal досягла 431 млн, що є зростанням порівняно з 429 млн у червні попереднього року.


Теги: paypal
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все