Prometheus запускає стипендіальну програму для навчання кібербезпеки. Як долучитися

  • 14 февраля, 07:01
  • 3791
  • 0

Найбільша в Україні освітня платформа Prometheus за підтримки Google.org та INCO запускає стипендіальну програму для українців та українок. В її межах доступні 350 безплатних місць на професійну сертифікацію з кібербезпеки на Coursera. Заявки можна подавати до 27 лютого. 

Українці та українки, які володіють англійською та мають проблеми з роботою, можуть безплатно опанувати популярну професію за 3 місяці. Про деталі програми повідомляється на сайті Prometheus.

Особливості програми

  1. 350 безплатних місць для навчання Cybersecurity;
  2. комплексна спеціалізація – 8 курсів англійською на Coursera, зокрема Foundations of Cybersecurity, Network Security, Tools of the Trade, та інші;
  3. практичні завдання та лабораторні роботи для моделювання реальних сценаріїв;
  4. менторська підтримка українською мовою від Prometheus;
  5. професійний сертифікат з кібербезпеки.

Програма не вимагає наявності попереднього досвіду. Завдяки комплексному навчанню, учасники здобудуть достатньо навичок для початку роботи в новій професії.

Хто може претендувати на стипендії

На безплатне навчання можуть претендувати українці та українки, які перебувають в Україні та за її межами, та відповідають таким критеріям:

  1. повністю або частково втратили роботу через військову агресію росії;
  2. зайнятість опинилась під загрозою під час воєнного конфлікту.

Як подати заявку на стипендію Prometheus

Реєстрація на програму доступна на платформі Prometheus. Термін прийому заявок: від 13 лютого до 27 лютого включно.

Відбір кандидатів відбуватиметься на основі заповнених анкет, які слухачі подають під час реєстрації на освітній платформі Prometheus. До програми можуть долучитися лише ті кандидати, які мають рівень знання англійської strong B1 і вище, та виявлять чітку мотивацію для успішного завершення навчання. Вибрані кандидати отримають лист-інструкцію до 29 лютого включно.

Навчання розпочнеться 5 березня 2024 року.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий