Після оприлюднення свідчень про примусове видалення органів, дослідницька група стала жертвою кібератаки

  • 20 сентября, 07:21
  • 3769
  • 0

Найпотужніша кібератака на дослідницьку організацію з Нью-Йорка - це найсерйозніша подібна подія за всю її двадцятирічну історію. Нещодавно, всесвітньо відома організація, яка займається розслідуванням переслідувань Фалуньгун, опублікувала свідчення жінки-лікаря. Вона описала зустріч із практикуючою Фалуньгун у Китаї, якій була насильно видалена нирка, і яка, за повідомленнями, пізніше померла.

Лікар також зареєструвала розмову на відео та передала її організації, але з міркувань безпеки це відео не було опубліковане.

Лише кілька годин після публікації свідчень на веб-сайті нью-йоркської некомерційної організації відбулася кібератака, внаслідок якої сайт був періодично недоступний протягом тижня. Директор організації припускає, що можливо, хакери намагалися завадити публікації відео. 

 Він відзначив: "Злам часто відбувається з певною метою".

Фалуньгун - це духовна практика, що ґрунтується на принципах "Істина, Доброта і Терпимість". У Китаї у 1999 році розпочалася кривава кампанія переслідування прихильників цієї практики.

Незалежний трибунал у 2019 році прийшов до висновку, що сторонники Фалуньгун є основним джерелом офіційно санкціонованого примусового видалення органів.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий