Realme планує повністю відокремитись від OPPO

  • 29 ноября, 12:18
  • 4786
  • 0

Сьогодні з’явилась інформація, що Realme планує відокремитись від материнської компанії OPPO. Бренд був заснований 4 травня 2018 року і, насправді, в якомусь сенсі є незалежним. Однак, оскільки компанія не має власного заводу в Індії, OPPO була призначена в ролі OEM-постачальника і виробника.

Всього за 1.5 роки існування, Realme стала справжнім хітом. Наразі, вона є найбільш швидкозростаючою компанією у світі, і вже зараз входить в топ-10 найпопулярніших брендів смартфонів. В подальшому, бренд має намір стати повністю незалежним від материнської компанії – створити власну екосистему та виробничі лінії. Між двома компаніями нема конкуренції, оскільки OPPO фокусується на преміум-сегменті з серією Reno. А Realme зосереджена на технічно підкованих та модних смартфонах. Крім того, чітко споглядається її конкуренція з китайською Redmi.

Компанія планує вийти на ринок носимих пристроїв, а також випустити по-справжньому бездротові навушники. Також вона націлена на виробництво смартфонів з 5G, оскільки це вже набирає обертів популярності, навіть попри малу кількість встановлених веж.


Теги: oppo realme
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все