Rockstar Games посилює безпеку після витоків про GTA VI – виробництво на фінальній стадії

  • 3 марта, 07:33
  • 3830
  • 0

Rockstar Games, підрозділ Take-Two Interactive Software Inc., вимагатиме від співробітників повернення в офіс на п’ятиденний робочий тиждень з квітня цього року. Це рішення припадає на завершальну стадію розробки їхньої наступної гри – довгоочікуваної GTA VI.

  1. У внутрішньому листі до співробітників, з яким ознайомився Bloomberg, керівниця відділу публікацій Rockstar Дженн Колбі заявила, що рішення ухвалено з міркувань продуктивності та безпеки.
  2. Компанія зіткнулася з кількома витоками інформації, зокрема масовим оприлюдненням ранніх кадрів нової Grand Theft Auto у вересні минулого року.
  3. Колбі зазначила, що компанія також відчула «суттєві переваги» від офлайн-роботи.

Вимоги повернення в офіс стали гарячою темою в різних галузях після того, як пандемія змусила багатьох працівників перейти на дистанційну роботу. Останнім часом багато роботодавців просять співробітників повертатися в офіс на два або три дні на тиждень. Дослідження минулого місяця показало, що віддалена робота не впливає на продуктивність.

Це питання особливо спірне серед розробників відеоігор через мінливість галузі та відсутність централізованої робочої сили. Багато з найпопулярніших відеоігор 2023 року, наприклад, Marvel’s Spider-Man 2 від Insomniac Games, були розроблені дистанційно.

Студія Rockstar Games офіційно анонсувала продовження легендарної серії відеоігор Grand Theft Auto VI у листопаді 2023 року. За місяць випустили перший офіційний трейлер GTA VI.

Частина стане продовженням франшизи, яка побачила світ в далекому 1997 році. Попередня частина вийшла понад десять років тому – у 2013 році. З того часу, компанія продала понад 170 млн копій гри, що зробило франшизу однією з найбільш успішних за всю історію ігроіндустрії.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий