Російські хакери оголосили про злив 200-гігабайтного білду гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

  • 31 мая, 04:46
  • 3753
  • 0

Російська спільнота «Вісник Того Самого Сталкера» у забороненій в Україні соцмережі VK оголосила про публікацію на торентах білда S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Поціновувачі піратського контенту у коментарях повідомляють, що розмір збірки, датованої першою половиною 2023 року, становить 200 ГБ.

Це не перший «злив» групи «Вісник «Того Самого Сталкера» — раніше хакери держави-терориста публікували скріншоти з гри, арти, карти, опис сюжету та багато іншого.

Наразі всі дані архіву з білдом зашифровані та потребують дешифратора. Зловмисники пообіцяли вже найближчим часом надати до них доступ.

Два тижні тому зловмисники «злили» нібито модель кабана з розробки гри, низку написів, вказівників та іконок, а також оголосили збір коштів на публікацію нового «зливу». Раніше у березні кіберзлочинці опублікували декілька скриншотів із гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl і погрожували «злити» 30 ГБ інформації, включно з сюжетом та концепт-артами.

Хакери країни-окупанта також вимагали від українських розробників GSC Game World, які працюють над грою, «схаменутися» і «переосмислити своє ставлення до гравців із Білорусі та росії», а також повернути російську локалізацію. Причина шантажу — «не треба через політику псувати людям гру».

Команда GSC Game World тоді заявила, що це не перший випадок злому та витоку даних, тож спроби маніпуляцій та залякування з боку кіберзлочинців марні.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий