Розвідка Великої Британії стверджує, що росія здійснює крадіжку інформації зі смартфонів військовослужбовців України

  • 4 сентября, 10:36
  • 3724
  • 0

Росія продовжує використовувати свої кіберможливості для підтримки свого вторгнення в Україну. Зокрема, вона використовує різноманітні хакерські програми для отримання доступу до смартфонів українських військовослужбовців, стверджують аналітики із відділу розвідки Міністерства оборони Великої Британії. Для цього створено спеціальні програми, які гарантують безперервний доступ до взломаних систем мобільних телефонів.

Для цієї цілі були створені спеціалізовані програми, які забезпечують постійний доступ до порушених систем мобільних телефонів. Росія продовжує використовувати свої кіберможливості для підтримки свого вторгнення в Україну. Також, вона використовує різноманітні хакерські програми для отримання доступу до смартфонів українських військовослужбовців, за словами аналітиків із відділу розвідки Міністерства оборони Великої Британії.

Експерти вказують, що шкідливе програмне забезпечення під назвою "Infamous Chisel" використовується групою кіберзагроз, яка відома як Sandworm і пов'язана з Головним центром спеціальних технологій Головного розвідувального управління Генерального штабу росії.

"Шкідлива програма Chisel надає постійний доступ до скомпрометованих Android-пристроїв і здійснює збір та вилучення даних з них, включаючи спрямованість на додатки, які використовуються українськими військовими. Спростований Chisel, ймовірно, використовувався для видалення конфіденційної військової інформації", - вказують аналітики.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все