Різниця між Threads і Twitter

  • 6 июля, 15:39
  • 3921
  • 0

Threads, новий додаток від компанії Meta, був офіційно запущений 6 липня. Цей соціальний додаток є прямим конкурентом Twitter і працює на базі децентралізованої інфраструктури. Розробники використали технологію ActivityPub для побудови цього додатку. 

Threads: Застосунок Threads належить Марку Цукербергу та був створений у 2023 році. В ньому зареєстровано 10 мільйонів активних користувачів. Наразі, цей застосунок недоступний у країнах Європейського Союзу. У Threads відсутня реклама, а час обмеження для відео становить 5 хвилин.

Twitter: Власником застосунку Twitter є Ілон Маск, створено його у 2006 році. Наразі, цей застосунок має 396,5 мільйонів активних користувачів. Twitter доступний у більшості країн світу, за винятком Китаю, Ірану, Росії та Північної Кореї. Реклама присутня на цій платформі, а час обмеження для відео складає 2 хвилини 20 секунд.

  1. Threads дозволяє публікувати повідомлення обмеженої довжини до 500 символів, що майже вдвічі більше, ніж стандартні 280 символів у Twitter.
  2. Ви можете вибрати, чи публікувати повідомлення публічно, приватно або обмежити доступ лише для схвалених користувачів.
  3. Наразі в додатку Threads відсутня реклама, але в майбутньому вона може з'явитися, враховуючи потенціал Meta в цьому напрямку.
  4. При запуску Threads не мав функції збереження чернеток повідомлень, а користувачі не можуть бачити лайки інших профілів.
  5. Теми постів у Threads підлягають правилам Instagram, які часто бувають жорсткішими, ніж правила Twitter, включаючи заборону наготи.
  6. Threads має сумісність з Mastodon за допомогою протоколу ActivityPub, але ця функціональність наразі недоступна на платформі. Раніше Twitter блокував обмін посиланнями з Mastodon, Instagram та іншими конкуруючими платформами.

Теги: facebook instagram
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий