Salesforce анонсував ще 15 нових ШІ-продуктів

  • 13 июня, 14:06
  • 3750
  • 0

За інформацією, опублікованою Business Insider, Salesforce активно розробляє не менше ніж 15 нових продуктів, що використовують штучний інтелект. Як результат, цікавою перспективою може стати зростання акцій компанії майже в півтора рази.

Під час оголошення квартального звіту компанії, Марк Беніофф, засновник і генеральний директор Salesforce, розкрив плани компанії щодо використання штучного інтелекту. Згідно з відомостями звіту, було згадано загалом 51 раз про застосування штучного інтелекту в компанії Salesforce.

Компанія анонсувала щонайменше 15 продуктів з ШІ, які планується випустити з літа 2023 до лютого 2024 року.

Власна ШІ-розробка Einstein, має оновити хмарні рішення Salesforce для продажів, сервісу та маркетингу:

  1. автоматизувати написання електронних листів; 
  2. планувати зустрічі для продавців; 
  3. забезпечити підтримку чатботів; 
  4. створювати персоналізований маркетинговий контент відповідно.

Клієнти зможуть додавати в “Ейнштейна” власні налаштування для чату AI за допомогою інструментів розробки.

Einstein буде вбудовано в службу Slack з системи Salesforce Customer 360. ШІ автоматично підсумовуватиме інформацію, як-от можливості продажу, і може створювати списки завдань.

Також у Slack і Tableau компанія планує додати інструменти GPT, які дозволять користувачам виконувати завдання за допомогою чатів або команд природною мовою.

У маркетингову хмару планується включити 5 нових продуктів ШІ для автоматизації завдань, починаючи від персоналізованих електронних листів і закінчуючи аналізом взаємодії.

У хмарі Salesforce Commerce, службі корпоративних продажів товарів через Інтернет, заплановано три нові продукти ШІ, включаючи чат-ботів для покупців і персоналізовані рекомендації.


Теги: ai salesforce ші
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий