Секретаріат штаб-квартири НАТО включив Україну до переліку країн, що використовують програмне забезпечення LOGFAS

  • 30 августа, 08:38
  • 4704
  • 0

Секретаріат штаб-квартири НАТО з консультацій, командування і управління вирішив включити Україну в список країн, що використовують програмне забезпечення LOGFAS для вивчення можливостей і аналізу закладених функціональних процесів під час логістичних навчань і навчання особового складу, повідомляє прес-служба Генерального штабу українських Збройних сил.

"Секретаріат штаб-квартири НАТО з консультацій, командування і управління (СЗВ) прийняв рішення про включення України до списку країн, які використовують програмне забезпечення LOGFAS. Це стало відповіддю на відповідне звернення Генерального штабу ЗС України", - йдеться в повідомленні на сторінці Генштабу в Фейсбук.

Зазначається, що раніше проект ліцензійної угоди між Міністерством оборони України та Агентством НАТО з питань зв'язку та інформації був підписаний представником Генштабу і переданий в управління розвитку автоматизації Збройних сил України для завершення відповідних процедур зі стороною НАТО і подальшого використання програмного забезпечення LOGFAS за його функціональним призначенням.

Також повідомляється, що ліцензійна угода починає діяти з дня її підписання сторонами і діє протягом 5 років. Програмне забезпечення LOGFAS буде використовуватися з метою вивчення можливостей і аналізу закладених функціональних процесів під час логістичних навчань і навчання особового складу.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все