ШІ навчився створювати трейлери до фільмів краще за кіностудії

  • 7 декабря, 08:58
  • 3803
  • 0

Дослідники з Единбурзького університету розробили нейромережу, здатну в повністю автоматичному режимі створювати емоційні і захоплюючі Трейлери до фільмів. Тести показують, що вони виходять краще, ніж у самих кіностудій. 

Система вже створила понад 40 трейлерів до існуючих фільмів. В ході експерименту, проведеного з краудсорсинговой інтернет-майданчиком Amazon Turk, людям частіше припадав до душі створений штучним інтелектом трейлер, ніж офіційний.

Створення ШІ трейлерів



Для успішного ефекту вчені налагодили спільну роботу двох нейронних мереж. Перша обробляє відео і звук з фільму, щоб знайти найбільш цікаві сцени. Друга аналізує сценарій і використовує обробку природної мови для пошуку найбільш важливих і емоційних моментів. В результаті спільної роботи генеруються насичені подіями та емоціями трейлери.

Від якості такого ролика залежить дуже багато чого. Зокрема, хороший трейлер може привернути увагу майбутніх глядачів і збільшити касові збори. Тому створення нових анонсів для фільмів за допомогою ШІ допоможе незалежним кінематографістам з малим бюджетом пробитися на великі екрани.


Теги: ші
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все