ШІ принесе світовій економіці доходи в розмірі $4,1 трлн

  • 3 октября, 19:23
  • 3752
  • 0

Згідно із звітом аналітиків Morgan Stanley, штучний інтелект (ШІ) вже впливає на 25% робочої сили і приносить економічний ефект у розмірі $2,1 трлн. Наприкінці 2026 року передбачається, що ШІ здійснить вплив на 44% ринку праці і подвоїть свій економічний внесок до $4,1 трлн.

Фахівці Morgan Stanley вважають, що одним із основних моторів росту ШІ є генеративний штучний інтелект, який вміє створювати новий контент на основі великих обсягів даних.

Ці технології можуть бути застосовані в різних галузях, таких як маркетинг, освіта, медицина, мистецтво і багато інших. Важливо також відзначити, що вартість впровадження таких інновацій поступово зменшується.

Впровадження штучного інтелекту також призведе до зміни підходів корпорацій до збору та обробки даних. З одного боку, компанії будуть все більше користуватися хмарними послугами для створення своїх систем штучного інтелекту.

З іншого боку, деякі організації можуть виокремлювати свої системи штучного інтелекту від загальнодоступних сервісів, з метою забезпечення захисту конфіденційної інформації.



Теги: ai ші
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий