Схаменулися. Microsoft передумала запускати новий інструмент, який записує всі ваші дії з ПК

  • 19 июня, 08:44
  • 3738
  • 0

Функція Recall від Microsoft не буде запущена разом із виходом перших ПК із Windows 11 Copilot+ 18 червня, як планувалося раніше.

Інструмент на основі ШІ Recall, що збирає скріншоти всього, що користувач робить з ПК і дозволяє відтворювати різні моменти роботи в минулому, буде випущено пізніше. Перед запуском Microsoft хоче отримати відгуки від тестувальників Windows Insider Program.

«Recall перейде з попереднього перегляду, широко доступного для ПК Copilot+ 18 червня 2024, на попередній перегляд, доступний спочатку в Програмі оцінювання Windows (WIP) в найближчі тижні. Після отримання відгуків про Recall від нашої спільноти Windows Insider, як ми зазвичай робимо, ми плануємо незабаром зробити Recall (попередній перегляд) доступним для всіх ПК Copilot+», - йдеться у повідомленні у блозі Microsoft.

Компанія додала, що коригує випуск Recall, щоб «забезпечити відповідність високим стандартам якості та безпеки». Як писав NV Техно, Microsoft зіткнулася з великою кількістю критики після анонсу Recall у травні. Під час анонсу Microsoft запевнила користувачів, що Recall обробляє дані локально і захищатиме їхню інформацію, але цього виявилося недостатньо, щоб прибрати неспокій щодо конфіденційності. Раніше цього місяця компанія оголосила про додаткові зміни в конфіденційності та безпеці Recall. Тепер інструмент запитуватиме згоду на використання, а доступ до записів можна буде отримати тільки після автентифікації.




0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий