Шкода, що не всім. Apple нарешті дозволить завантажувати програми для iPhone прямо з Інтернету

  • 14 марта, 11:19
  • 3737
  • 0

Пізніше цієї весни авторизовані розробники отримують можливість розповсюджувати свої програми для iOS безпосередньо через свої веб-сайти, а не лише через магазин програм від Apple.

У зв'язку з набуттям чинності ЄС нового Закону про цифрові ринки (DMA) Apple продовжує впроваджувати різні зміни для європейських користувачів. Зокрема, користувачі iOS повинні отримати можливість завантажувати програми за межами App Store. Apple оголосила, що клієнтам дозволять встановлювати програми, завантажені не лише через сторонні магазини додатків, а й безпосередньо з веб-сайтів розробників.

«Ми надаємо більше гнучкості для розробників, які розповсюджують програми в Європейському Союзі, зокрема, вводимо новий спосіб розповсюдження програм безпосередньо з веб-сайту розробника. … Веб-розповсюдження, доступне з оновленням програмного забезпечення, яке надійде пізніше цієї весни, дозволить авторизованим розробникам розповсюджувати свої програми для iOS серед користувачів ЄС безпосередньо з веб-сайту, що належить розробнику», - повідомляє Apple.

У компанії пояснили, що перевіреним розробникам нададуть доступ до API, які спрощують розповсюдження їхніх програм через Інтернет, інтегруються з функціями системи, створюють резервні копії, відновлюють дані користувачів тощо.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий