Shopify розширила свої можливості щодо прийому платежів криптовалютами завдяки інтеграції з платіжним рішенням Solana Pay

  • 24 августа, 11:11
  • 3717
  • 0

Децентралізований платіжний протокол Solana Pay здійснив інтеграцію свого плагіна з електронною комерційною платформою Shopify, повідомляє TechCrunch. На першому етапі доступна можливість оплати тільки стейблкоїном USDC. У майбутньому Solana Pay розгляне можливість додавання криптовалют SOL і BONK для оплати. Розробники стверджують, що ця інтеграція також надасть можливість торговцям створювати програми лояльності для своїх клієнтів. 

Декілька криптовалютних компаній, включаючи Helius, Mad Lads та MonkeDAO, вже анонсували свою готовність інтегрувати Solana Pay у свої магазини на Shopify. Власники будь-яких гаманців, спрямованих на Solana, можуть підключитися до цього плагіна. Середня вартість транзакції в блокчейні становить $0,00025. Shopify займає 10% від загального обсягу електронної комерції у США, тоді як екосистема Solana налічує понад 11,5 мільйонів активних облікових записів.

Нагадаємо, що влітку 2022 року Solana Foundation відкрила фізичний магазин з оплатою через Solana Pay у престижному торговельному центрі в Нью-Йорку.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий