Штучний інтелект генерує епізоди телешоу "South Park", в яких користувачі можуть бути головними героями

  • 21 июля, 05:54
  • 3746
  • 0

Американська компанія стверджує, що змогла змінити процес створення епізодів "Південного парку" за допомогою штучного інтелекту, що дозволяє користувачам стати зірками шоу.

Компанія Fable Simulation розробила інструмент штучного інтелекту під назвою AI Showrunner, який дозволяє створювати короткі оригінальні епізоди мультфільмів. Виконавчий директор компанії, Едвард Саатчі, пояснив, що цей інструмент не обмежується лише діалогами, та забезпечує анімацію, озвучення та редагування.

AI Showrunner дозволяє користувачам вводити коротку підказку з одного або двох речень, на основі якої система генерує епізод та може створити персонажа з урахуванням власної зовнішності та голосу користувача.

Загальний термін "Generative AI", який описує технологічні системи для створення переконливого тексту і зображень з підказок, здобув велику популярність після випуску системи ChatGPT у листопаді. Ця технологія також стала причиною протестів голлівудських акторів, які вимагають вирішення питань з оплатою, розподілом прибутків та технологічними викликами в ері цифрового потокового медіа.

Саатчі зазначив, що інструмент South Park, який був створений без урахування авторських прав, має використовуватись виключно в дослідницьких цілях і не буде доступний для широкого публічного використання.

«Ми зробили епізод South Park як приклад і для дослідження, щоб показати генеративне телебачення. Ми не хочемо отримувати від цього прибуток і не випускаємо спосіб для інших людей. Ми зрозуміли, що без порівняння важко проілюструвати, як працює модель», — сказав він.



Теги: ai ші
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий