Соціальна мережа Threads, до якої приєдналось 30 мільйонів користувачів здається отримає судовий позов від Маска

  • 7 июля, 06:10
  • 3800
  • 0

6 липня компанія Meta випустила нову соціальну мережу під назвою Threads. Цього ж дня до застосунку приєдналось 30 мільйонів користувачів.

“Ого, 30 мільйонів реєстрацій станом на сьогоднішній ранок. Здається, це початок чогось особливого, але попереду у нас ще багато роботи, щоб створити додаток”, – написав Цукерберг.

Компанія Ілона Маска висунула звинувачення проти Марка Цукерберга, звинувачуючи його у зловживанні колишніми співробітниками для розробки програми, що копіює їхні продукти. У листі Спіро заявляє, що Meta звинувачується у "систематичному, навмисному та незаконному присвоєнні комерційної таємниці та інших видів інтелектуальної власності Twitter".

Також, Спіро стверджує, що Meta привласнила колишніх співробітників Twitter, які "мали і продовжують мати доступ" до конфіденційної інформації. Згідно з цим звинуваченням, цим колишнім співробітникам було наказано створити програму Threads, використовуючи інтелектуальну власність Twitter, що, за словами Спіро, є порушенням закону.

За джерелом Semafor, яке представляє компанію Meta, звинувачення названі безпідставними. Вони заявляють, що жоден з розробників, які працювали над створенням Threads, раніше не був співробітником Twitter.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий