Sony PlayStation 5 коштуватиме дорожче, ніж очікувалось

  • 19 февраля, 14:29
  • 4375
  • 0

Цьогорічне змагання виробників консолей, беззаперечно, дуже цікаве. Sony та Microsoft випустять нові покоління консолей – PlayStation 5 та Xbox Series X. Згідно з останніми даними, Sony й досі не ухвалила рішення про ціну нової консолі. Однак зараз компанія робить важкий вибір, оскільки вартість виробництва збільшується в міру збільшення продуктивності. За словами Sony, ціна $ 399 вже нереальна. Це дає нам зрозуміти, що PlayStation 5 буде продаватися за ціною вище $ 400.

Згідно з попередніми повідомленнями, вартість виробництва Sony PS5 вже становить $ 450. Якщо врахувати ціну просування, досліджень і розробок, загальна вартість наближається до $ 500. Нагадаємо, що загальна вартість виробництва PS4 становить $ 381, тому її було легко продати за $ 399. Тим не менш, вірогідність продажу PS5 за $ 400 абсолютно низька.

Керівництво Sony також натякнуло, що запуск нової консолі має відбутися в кінці року. Однак, якщо епідемічна ситуація в Китаї погіршиться, можливі непередбачені зміни. Інші дані свідчать, що у Sony є деякі труднощі в забезпеченні поставок DRAM і флеш-пам’яті для PS5. Це означає, що ціна, ймовірно, буде рости. Аналітики вважають, що одним з мінусів PS5 може стати її ціна. У повідомленнях стверджується, що остаточна вартість PS5 може бути близька до $ 470. І це пов’язано з вибором компонентів для консолі. Sony буде активно оптимізовувати систему охолодження PS5. А це ще одна особливість, яка буде підвищувати ціну. Нова консоль буде використовувати спеціальне «залізо» від AMD, а частота процесора досягатиме 3.2 ҐГц.


Теги: sony playstation 5
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все