Sony PlayStation 5 матиме унікальні функції

  • 10 января, 14:29
  • 4158
  • 0

Ігрова консоль Sony PlayStation 5 буде мати унікальні функції, які відрізнятимуть її від попередників. Про це заявив Джим Райан (Jim Ryan), генеральний директор компанії Sony Interactive Entertainment в нещодавньому інтерв’ю. Однак, деталі досі не розголошуються.

3D-аудіо та підтримка тактильного зворотного зв’язку контролера також є елементами, які після тестування здивують вас масштабами змін. Навіть процес гри в Gran Turismo Sport з контролером від PlayStation 5 – це буде вже зовсім інший досвід. Ви більше не захочете повернутися до старих ґеймпадів після того, як відчуєте тактильний зв’язок і пограєте з адаптивними тригерами. Є ще й інші унікальні елементи PlayStation 5, які будуть відрізняти її від попередніх консолей. «Найбільші відмінності» ще не оголошені.

Під час інтерв’ю генеральний директор Sony Interactive Entertainment також розповів про схожість логотипів PS4 і PS5, заявивши, що вибір збереження однакового дизайну виходить з бажання надати почуття узгодженості всім продуктам бренду PlayStation. Також було підтверджено про підтримку PlayStation 4 після дебюту нової консолі. Sony PlayStation 5 дебютує на Різдво 2020 року. Godfall стане першою грою, доступною для цієї консолі.


Теги: sony playstation 5
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все