SpaceX Безкоштовно Підвищила Швидкість Супутникового Інтернету Starlink У США Та Канаді

  • 29 марта, 13:10
  • 3800
  • 0

SpaceX порадувала деяких абонентів супутникового інтернету Starlink у Канаді та США. Компанія безкоштовно підвищила швидкість і пропускну здатність.

SpaceX розіслала повідомлення клієнтам, які підключили тариф Best Effort. Раніше вони отримували доступ до Starlink у другу чергу і мали обмеження у швидкості з’єднання, хоча платили нарівні зі звичайними абонентами.

Швидкість у тарифі Best Effort становить 5-50 Мбіт/с, а ціна – $110. При цьому після досягнення ліміту в 1 ТБ швидкість обмежується. Для порівняння, користувачі звичайного тарифного плану отримують доступ до супутникового інтернету зі швидкістю 20-100 МБ/с.

Компанія з початку 2023 року змогла запустити на орбіту майже 500 супутників, що дало їй змогу підвищити пропускну здатність. Нещодавно абоненти Best Effort у Техасі, Вірджинії, Кентуккі, Джорджії, Теннессі, Пенсільванії, Огайо та провінції Онтаріо (Канада) почали отримувати сповіщення, в яких SpaceX обіцяє збільшити швидкість “до нормальної” без необхідності в додатковій платі.


Теги: spacex starlink
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все