Spotify запускає бета-версію музичних відео

  • 22 марта, 12:38
  • 3774
  • 0

У Spotify з’явилася нова функція – користувачі преміумверсії можуть протестувати музичні відео у застосунку. Це доступно як на пристроях iOS, так і на Android, йдеться у блозі. 

Але не усюди буде можливість оцінити нововведення від Spotify. Музичні відео запустили в 11 країнах, зокрема в Німеччині, Італії, Нідерландах та Польщі. І поки немає інформації, коли її розширять для слухачів з України та інших держав. 

У компанії кажуть, що кліпи допоможуть налагодити зв’язок виконавців із шанувальниками. Поки нова функція працюватиме із з обмеженим каталогом музичних відео, туди входитимуть хіти світових виконавців, таких як Ед Ширан, Doja Cat та Ice Spice, або локальних фаворитів: Aluna та Asake.

Щоб затестити функцію, треба обрати в застосунку «Переключити на відео» для підтримуваних музичних треків. Його можна буде подивитися в повноекранному режимі, повернувши мобільний пристрій у горизонтальну орієнтацію.

У цьому бета-запуску ми продовжимо впроваджувати інновації та ітерації, спираючись на відгуки користувачів та артистів. Залишайтеся з нами, адже ми сподіваємося розширити каталог музичних відео та зробити цю функцію доступною для більшої кількості користувачів та країн, – пишуть в Spotify.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все