США використовуватимуть ШІ для «національної безпеки»

  • 24 апреля, 15:25
  • 3919
  • 0

Міністерство внутрішньої безпеки (DHS) Сполучених Штатів Америки створило спеціальну групу для вивчення ШІ для захисту країни. Про це повідомляє  CNBC.

Інструменти ШІ, такі як ChatGPT, привернули увагу громадськості, одночасно викликаючи надії та побоювання щодо їх використання у недалекому майбутньому. Адміністрація Байдена шукає способи використати потенційні переваги штучного інтелекту.

“Ми подбаємо про те, щоб наше використання ШІ було ретельно протестовано, щоб уникнути упередженості та непорівнянного впливу, і було чітко зрозумілим для людей, яким ми служимо“, – заявив секретар Міністерства внутрішніх справ Алехандро Майоркас. 

Також Алехандро Майоркас заявив, що міністерство «лідируватиме у відповідальному використанні ШІ для забезпечення безпеки країни» і пообіцяв захистити від «зловмисного використання».

Джеймі Горелік досліджуватиме ШІ та надасть свій вердикт. Це стало відомо після того, як Міноборони США найняло його першим радником з ШІ. Раніше Горелик працював у Google та вивчав штучний інтелект та аналітику даних.



Теги: ai ші
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все