Стало зручніше. Навігація в Картах Google тепер працює без розблокування екрану

  • 1 марта, 12:06
  • 3835
  • 0

Google Maps вводить нові схеми побудови маршрутів через програми для Android та iOS. Тепер користувачі матимуть змогу бачити покрокові вказівки та приблизний час прибуття без розблокування пристрою.

У лютому минулого року Google оголосила, що надасть користувачам можливість отримувати простіші підказки під час навігації. Через рік компанія, здається, остаточно розгорнула новий спосіб навігації для своїх користувачів, проте зробила без окремих повідомлень. До того ж, нові налаштування не включені за замовчуванням, пише Android Police.

Користувачі Google Maps версії 11.116 для Android та 6.104.2 для iOS тепер можуть побачити в налаштуваннях навігації новий пункт "Зручні маршрути в режимі навігації". В описі говориться, що ця функція дозволяє дізнаватися про розрахунковий час прибуття та наступний поворот прямо в огляді маршруту або на заблокованому екрані

"Ми збираємо дані навігації, щоб покращити Карти", - попереджає компанія.


Після включення користувачі можуть прокласти маршрут, натиснути кнопку «Почати», і рухатися у необхідному напрямку, заблокувавши екран. За необхідності, будь-коли можна підглянути подальший маршрут, не розблоковуючи пристрій.

NV раніше писав, що програма Google Карти для Android отримала оновлення, з яким користувачам надали можливість переглядати прогноз погоди в різних локаціях, не закриваючи програму. Також напередодні компанія виправила проблему, пов'язану з тим, що Карти дозволяють ефективно орієнтуватися у просторі, але не під землею.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий