Startup Grind Kyiv оголошує конкурс стартапів: переможці зможуть представити свої проєкти у США

  • 9 марта, 08:07
  • 3907
  • 0

Організатори анонсували, що цього року у конференції приймуть участь близько 4 тисяч авторів стартапів, скейлапів та інвесторів з усього світу. Серед гостей значаться Accel, Sequoia Capital, Andreessen Horowitz, Y Combinator, Index Ventures, Techstars, Walmart, LinkedIn, 23andMe, Reddit, Draper Associates, Upfront Ventures та багато інших.

Всім учасникам забезпечать стенд в експозоні, воркшопи з підготовки успішного пітчу з американськими тренерами та участь у спеціальній нетворкінговій події. 

Мета проєкту — показати пріоритетні для інвестування напрямки та допомогти у майбутній відбудові української інфраструктури та економіки.

Для участі в конкурсі необхідно мати наступне:

  1. Готовий технологічний продукт або послугу.
  2. Юридичну особу, зареєстровану в Україні.
  3. Представника компанії, який володіє англійською мовою.
  4. Позиціонування себе як української компанії.
    Технології, створені в Україні, та нові продукти, які продовжують тут розроблятися.
  5. Історію залучення інвестицій від відомих бізнес-ангелів або фондів. 
  6. Розуміти, яку користь принесе участь у  Startup Grind Global 2023: план залучення інвестицій, нових клієнтів або партнерів. 
  7. Змогу відвідати США та самостійно оплатити подорож.

Заповнити заявку можна на сайті Українського фонду стартапів до 10 березня. Підприємці, які потраплять до короткого списку, вже 14 березня змагатимуться за місце у делегації під час онлайн-пітчингу. 

 Для України це буде вже третя подорож на Startup Grind Global. Серед стартапів, які їздили на конференцію у складі української делегації, значаться Let’s Enhance, Effa, AxDraft, Animal ID, Reply.io та інші інноваційні бізнеси. А у 2020 році українську делегацію відзначили як найкращу національну. 


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все