STEPN встановила партнерство з Apple Music

  • 13 октября, 15:18
  • 3831
  • 0

STEPN анонсувала нову інтеграцію з Apple, що дозволить користувачам програми прослуховувати музику з Apple Music безпосередньо в додатку. Крім того, розробники додали віджет на екран блокування смартфона.

M2E-проект STEPN анонсував партнерство з сервісом Apple Music, яке передбачає пряму інтеграцію музичного сервісу у додаток. Важливо відзначити, що це вже другий подібний інтегрований елемент. Раніше платформа додала можливість використання Apple Pay для взаєморозрахунків. Нова угода дозволить користувачам STEPN насолоджуватися музичним контентом безпосередньо у застосунку, і для цього потрібно лише синхронізувати свій обліковий запис.

За додатковою інтеграцією Apple Music розробники також включили можливість виводити інформацію про пробіжку на екран блокування у вигляді віджета.

STEPN  -  це додаток, який дозволяє користувачам заробляти нативні токени за активність, таку як кроки або біг. Проте для цього потрібно придбати NFT-об'єкти, що представляють собою "кросівки".

Проект був запущений в грудні 2021 року, і вже до II кварталу 2022 року він заробив неймовірний прибуток у розмірі $122,2 мільйони.


Теги: Apple
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи